صفحه نخست arrow کل عناوين اخبار تازه arrow الجزيره: تبليغ مسيحيت از سوي سربازان آمريكايي، اقدامي معمول است
spacer
«مؤسسة فرهنگي موعود عصر(عج)»، معجم مؤلّفين مهدوي را به‌زودي منتشر مي‌کند.
ادامه مطالب ...
 
advertisement.png, 0 kB
Advertisement
spacer
spacer

جستجوگر سايت

جستجوگر گوگل


جست‌وجو در سايت موعود

مطالب مرتبط

 
الجزيره: تبليغ مسيحيت از سوي سربازان آمريكايي، اقدامي معمول است چاپ پست الكترونيكي
۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۸

شبکه خبري "الجزيره" گزارش کرد: تبليغ مسيحيت از سوي سربازان آمريکايي که مغاير ماموريت نظامي آنان است، به اقدامي معمول تبديل شده است.
   
به گزارش ايرنا، شبکه تلويزيوني الجزيره قطر روز سه شنبه اعلام کرد: گرچه اخيرا يک نظامي سابق آمريکا در افغانستان، تصاويري از اقدامات سربازان کشورش را براي تبليغ مسيحيت منتشر کرد ولي آنان قبلا در عراق هم چنين اقداماتي را انجام داده بودند.

الجزيره در گزارشي با طرح اين سوال که جنگ هاي اخير در عراق و افغانستان، جنگ ديني است يا جنگي با شعار آزادسازي و نجات از دست اشرار دشمن تمدن و دموکراسي؟ افزود: "بوش و نو محافظه کاران همکارش هنگام حمله به افغانستان و عراق چنين شعارهايي را سر مي دادند.

اخيرا در افغانستان از شرکت سربازان آمريکايي در نشستي پرده برداشته شد که به نظر مي رسيد برگزاري اين نشست، مقدمه فعاليت هاي تبليغي مسيحيت است.

پايگاه بگرام واقع در نزديکي شهر کابل سال گذشته شاهد برگزاري اين نشست ها بود که اهداف صرفا نظامي نداشت.

مدرک اثبات اين گفته، نسخه هايي از انجيل چاپ شده به زبان هاي پشتو و دري "زبان هاي اصلي رايج در افغانستان" است.

اين سخن ادعاي دشمنان آمريکا نيست بلکه "برايان هيوز" نظامي سابق آمريکا و کارگردان فيلم مستند "ماموريت ديگر در حمله به افغانستان" تصاوير انجيل ها و سربازان در پايگاه بگرام را منتشر کرده است.

در اين تصاوير همچنين گفت وگوهاي دو نظامي آمريکايي نشان داده شده که نشان دهنده فعاليت تبليغي مسيحيت خارج از چارچوب ماموريت نظامي رسمي آنان است.
ارتش آمريکا بلافاصله اعلام کرد به نيروهاي نظامي خود در افغانستان، اجازه توزيع نسخه هاي انجيل به زبان هاي محلي را نمي دهد در حالي که برخي سربازان آمريکايي اعتراف و افتخار مي کنند که در صدد شکار مردم افغانستان براي حضرت مسيح هستند."

اين منبع اضافه کرد: "بايد به خاطر داشت که تلويزيون آلمان سال گذشته، فيلمي را در باره "فعاليت هاي تبليغي نيروهاي آمريکايي در عراق" پخش کرد و برخي از ناظران هم اعلام کردند، همزمان با حمله به عراق، بوي تبليغات ديني مسيحيت در اين کشور به مشام مي رسيد.

در شهر فلوجه که چند سال پيش، شاهد حملات گسترده و مکرر نيروهاي آمريکايي بود و ارتش اين کشور به نقض خطرناک حقوق بشر عليه غير نظاميان اين شهر متهم شد، سخناني در باره فعاليت هاي تبليغي برخي سربازان يا همراهان آنها در اين شهر بيان شد. اين تبليغات مسيحي، بر روي اسکناس هاي عراقي نوشته شده بود.
جورج بوش از قدرت در آمريکا کنار رفت اما به نظر مي رسد هر روز برگ ديگري از پرونده اقدامات وي در عراق و افغانستان باز مي شود."
 
< قبل   بعد >
spacer

spacer

Creative Commons License
(cc) 2010 Mouood Researching Institute. This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 License.
هرگونه استفاده از محتويات اين پايگاه اطلاع رساني، در هر کجاي دنيا، تنها براساس مفاد توافقنامه Creative Commons 3.0، مجاز است.
(ح) 1386 تمامي حقوق اين پايگاه اطلاع رساني، متعلق به مؤسسه فرهنگي موعود است.