صفحه نخست arrow کل عناوين اخبار تازه arrow نماز جمعه وهابیون در تهران برگزار می‌شود
spacer
«مؤسسة فرهنگي موعود عصر(عج)»، معجم مؤلّفين مهدوي را به‌زودي منتشر مي‌کند.
ادامه مطالب ...
 
advertisement.png, 0 kB
Advertisement
spacer
spacer

جستجوگر سايت

جستجوگر گوگل


جست‌وجو در سايت موعود

مطالب مرتبط

 
نماز جمعه وهابیون در تهران برگزار می‌شود چاپ پست الكترونيكي
۱۹ بهمن ۱۳۸۷
سفارت عربستان در تهران، اقدام به برگزاری نماز جمعه وهابیون و سلفی‌ها در تهران می کند،اخیراً سفارت عربستان در تهران با اجاره منزلی در خیابان پاسداران اقدا به برگزاری نماز جمعه می‌کنند.

به گزارش خبرنیوز، سفارت عربستان سعودي در تهران، اقدام به برگزاری نماز جمعه وهابیون و سلفی‌ها در تهران می‌کند.

اخیراً سفارت عربستان در تهران با اجاره منزلی در خیابان پاسداران (در نزدیکی خیابان سفارت عربستان) اقدام به برگزاری نماز جمعه می‌کنند.

در این جلسات، بسیاری از شخصیت‌ها، از جمله سفیر عربستان، برخی وهابیون و سلفی‌ها و همچنین اهل سنت ایرانی شرکت کرده و اظهارات تندی علیه ایران و شیعیان بیان می‌کنند.

شنیده شده اخیراً در سخنرانی مطرح شده در نماز جمعه سفارت عربستان، سخنران ضمن دفاع از عملکرد القاعده، اقدامات حزب الله لبنان در منطقه را تقبیح کرده و ایرانیان و شيعیان را کافر خوانده است!
 
< قبل   بعد >
spacer

spacer

Creative Commons License
(cc) 2010 Mouood Researching Institute. This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 License.
هرگونه استفاده از محتويات اين پايگاه اطلاع رساني، در هر کجاي دنيا، تنها براساس مفاد توافقنامه Creative Commons 3.0، مجاز است.
(ح) 1386 تمامي حقوق اين پايگاه اطلاع رساني، متعلق به مؤسسه فرهنگي موعود است.