صفحه نخست arrow کل عناوين اخبار تازه arrow خشم مسلمانان بریتانیا از يک بازی رايانه‌اي
spacer
«مؤسسة فرهنگي موعود عصر(عج)»، معجم مؤلّفين مهدوي را به‌زودي منتشر مي‌کند.
ادامه مطالب ...
 
advertisement.png, 0 kB
Advertisement
spacer
spacer

جستجوگر سايت

جستجوگر گوگل


جست‌وجو در سايت موعود

مطالب مرتبط

 
خشم مسلمانان بریتانیا از يک بازی رايانه‌اي چاپ پست الكترونيكي
۲۳ شهريور ۱۳۸۷
توزیع یک بازی کامپیوتری که طی آن قهرمانی آمریکایی اقدام به کشتن مسلمانان می‌کند، خشم مسلمانان بریتانیا را برانگیخت .

به گزارش مهر ، اسلام آنلاین گزارش داد: محد شفیق مدیر اجرایی بنیاد رمضان مستقر در بریتانیا طی بیانیه ای در پایگاه اینترنتی این بنیاد اعلام کرده است : ترغیب کودکان و جوانان برای کشتن مسلمانان غیرقابل قبول، بی معنا و کاملا اهانت آمیز است.

این بازی در ماه ژانویه توزیع شده اما اخیرا پس از آنکه برخی از وبلاگهای مشهور بریتانیایی به تبلیغ آن پرداختند در این کشور به محبوبیت دست یافته است.

یکی از سازمانهای برجسته جوانان مسلمان در بریتانیا این بازی را عامل ترویج خشونت و انزجار نژادی دانست.

بنیاد رمضان از مقامات و فراهم کنندگان خدمات اینترنتی خواست علیه چنین بازیهایی وارد عمل شده و این سایت را از فهرست خدمات خود خارج کنند چرا که این بازی خشونت علیه مسلمانان و توجیه قتل مسلمانان را ترویج و تبلیغ می کند.
 
< قبل   بعد >
spacer

spacer

Creative Commons License
(cc) 2010 Mouood Researching Institute. This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 License.
هرگونه استفاده از محتويات اين پايگاه اطلاع رساني، در هر کجاي دنيا، تنها براساس مفاد توافقنامه Creative Commons 3.0، مجاز است.
(ح) 1386 تمامي حقوق اين پايگاه اطلاع رساني، متعلق به مؤسسه فرهنگي موعود است.