|
هشدار رییس کمیته قدس: صهيونيست ها به پايه هاي مسجدالاقصی رسيده اند |
|
|
|
۲۸ مرداد ۱۳۸۷ |
|
رییس کمیته قدس در مجلس فلسطين نسبت به حفاری های صهیونیست ها در اطراف مسجدالاقصی که برای این مکان مقدس خطرساز است، هشدار داد.
به گزارش شبستان، در پی اقدامات جنابتکارانه رژیم صهیونیستی، احمد ابوحلبیه، رییس کمیته قدس در شورای قانونگذاری دولت خودگردان فلسطین خواست تا اخبار حفاری های صهیونیست ها که به پایه های مسجدالاقصی ضربه می زند، فاش شوند تا به گوش مسلمانان در سراسر جهان برسد.
ابوحلبیه ضمن اشاره به کشف تونل 800 متري زیر مسجد مروانی در جنوب شرقی مسجدالاقصی، تاکید کرد: طول برخی از شکاف ها كه بر اثر احداث اين تونل به وجود آمده است به یک و نیم متر می رسد.
رییس بخش موسسه بین المللی قدس در نوار غزه افزود: این شکاف ها در منازل نزدیک مسجدالاقصی نیز به چشم می خورد. اين در حالي است كه حفاری های مکرر به پایه های مسجدالاقصی آسیب می رساند.
ابوحلبیه ادامه داد: صهیونیست ها از برپایی نماز در مسجدالاقصی ممانعت به عمل می آورند و برای ورود به شهر شرایط سنی تعیین می کنند. هدف صهیونیست ها از تمامي اين حمله ها، ویرانی مسجدالاقصی و ساخت معبد هیکل موهوم است.
بنابر گزارش الاسلام الیوم، از سویی دیگر شیخ رائد صلاح، رهبر حنبش اسلامی فلسطین نیز نسبت به طرح های هدف دار صهیونیست ها مبنی بر از بین بردن ساختمان های تاریخی اطراف مسجدالاقصی هشدار داد و تاکید کرد: مسجدالاقصی، مساجد و کلیساها در شهر قدس، همگي در خطر هستند.
گفتني است، نیروهای نظامي صهیونیست در روز گذشته (جمعه 25 مرداد) با بهانه های نظامی، بخشي از سرزمين هاي شهر الخلیل را در کرانه باختری مصادره کردند.
|