|
بر اساس قانون جديد آمريكا، همه مسلمانان تروريست هستند |
|
|
|
۱۵ تير ۱۳۸۷ |
|
خانه عدالت آمریکا از آغاز طرح جدید بازپرسی سازمان اطلاعات این کشور علیه مسلمانان از اواخر تابستان امسال خبر داد.
به گزارش خبرگزاری شبستان، قانون جدید به سازمان اطلاعات ايالات متحده آمريكا اجازه می دهد تا مسلمانان بی گناه را بدون مدرک و تنها بر اساس سوءظن های خود به صورت آزادانه و قانوني، مورد بازجویی قرار دهند.
بر اساس این طرح، سازمان اطلاعات آمریکا می تواند بر اساس دين و نژاد افراد، آنها را به تروریست بودن متهم کند و بازجویی های خود را از آنان آغاز کند.
این سازمان همچنین می تواند بر اساس اطلاعاتی که از پیش زمینه نژادی و مذهبی افراد دارد، تنها بر اساس گمانه زنی های خود فعالیت های افراد در اقدامات تروریستی را مورد بازجویی قرار دهد.
بنابر گزارش پایگاه اطلاع رسانی اپدنیوز، سازمان های اسلامی آمریکا و گروه های حقوق بشر در این کشور نسبت به اين طرح جدید شیوه بازرسی هشدار داده اند.
سمینا فهیم، مدیر اجرایی موسسه صدای مسلمانان آمریکا، ضمن ابراز نگرانی از اجرای این طرح گفت: جمعیت هفت میلیونی مسلمانان در آمریکا از حادثه 11 سپتامبر به بعد از حقوق شهروندی خود محروم بوده اند و اکنون با اجرای این طرح، بحران حقوق بشر در آمریکا در حال نهادینه شدن است.
|