صفحه نخست arrow کل عناوين اخبار تازه arrow 90درصد اسراییلی‌ها دولت خود را فاسد می‌دانند
spacer
«مؤسسة فرهنگي موعود عصر(عج)»، معجم مؤلّفين مهدوي را به‌زودي منتشر مي‌کند.
ادامه مطالب ...
 
advertisement.png, 0 kB
Advertisement
spacer
spacer

جستجوگر سايت

جستجوگر گوگل


جست‌وجو در سايت موعود

مطالب مرتبط

 
90درصد اسراییلی‌ها دولت خود را فاسد می‌دانند چاپ پست الكترونيكي
۲۳ خرداد ۱۳۸۷
نظرسنجی سالیانه شاخصه دمکراسی که توسط موسسه اسراییلی دمکراسی همزمان با رسوایی فساد مالی ایهود اولمرت نخست‌وزیر اسراییل صورت گرفته نشان می‌دهد که 90 درصد از اسراییلی‌ها بر این باور هستند که دولتشان الوده به فساد است.

به گزارش رجانيوز به نقل از پرس.تی.وی ـ بیروت، در این نظرسنجی تنها 17 درصد از اسراییلی‌ها به اولمرت رای مثبت دادند در حالی که 51 درصد بر این باور هستند که فساد شرط اساسی برای دستیابی به قدرت در اسراییل است و 49 درصد به دادگاه عالی اسراییل ابراز اعتماد و اطمینان کردند؛ در حالی که این نسبت در سال گذشته 61 درصد بود و تنها 36 درصد به مناخیم مازوز مشاور حقوقی کابینه اسراییل ابراز اطمینان کردند.

در این نظرسنجی، اسراییلی‌ها رسانه‌های خود را حامی درجه یک دموکراسی در اسراییل خواندند و دادگاه عالی را در درجه دوم و مجلس اسراییل (کنیست) را در مرتبه سوم قرار دادند.

در این نظر سنجی 71 درصد از اسراییلی‌ها به ارتش اسراییل ابراز اطمینان کردند و در درجه بعد با 47 درصد آرای مثبت خود به شیمون پرز ابراز اطمینان و اعتماد کردند.

 
< قبل   بعد >
spacer

spacer

Creative Commons License
(cc) 2008 Mouood Researching Institute. This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 License.
هرگونه استفاده از محتويات اين پايگاه اطلاع رساني، در هر کجاي دنيا، تنها براساس مفاد توافقنامه Creative Commons 3.0، مجاز است.
(ح) 1386 تمامي حقوق اين پايگاه اطلاع رساني، متعلق به مؤسسه فرهنگي موعود است.