|
بیت المقدس سیاه پوش می شود |
|
|
|
۱۰ ارديبهشت ۱۳۸۷ |
|
تعدادی از جوانان فعال فلسطینی تصمیم گرفته اند به مناسبت شصتمین سالگرد تأسیس رژیم اشغالگر قدس، در سالروز این حادثه لباس سیاه بر تن کنند و بادکنک های سیاه به آسمان بفرستند.
به گزارش شیعه آنلاین، در همین راستا منابع آگاه از فلسطین خبر دادند میان این جوانان فعال و برخی موسسات مدنی در اردن و دیگر اردوگاه های فلسطینی هماهنگی وجود دارد تا آواره گان فلسطینی در کشورهای مختلف نیز همزمان دست به چنین اقدامی بزنند.
این جوانان فعال فلسطینی هدف از چنین کاری را فهماندن حقیقت پرونده فلسطین و اشغال این کشور توسط رژیم صهیونیستی به جهانیان اعلام کرده اند.
این جوانان اعلام کرده اند که قصد دارند در روز مقرر 31915 بادکنک سیاه رنگ به آسمان بیت المقدس رها کنند. این عدد تعداد روزهای اشغال فلسطین توسط رژیم اشغالگر صهیونیستی است.
جوانان فعال فلسطینی همچنین با تبلیغ گسترده از فلسطینیان جهان خواسته اند که در روز مذکور در اینترنت نیز به تبلیغ گسترده در مورد این مسأله بپردازند و علاوه بر آن پرچم سیاه را در همه جا به نشانه این مسأله بالا ببرند.
گفتنی است بیش از 20 تن از سران کشورهای مختلف جهان از جمله "جرج بوش" و "نیکولا سارکوزی" طی چند روز آینده به سرزمین های اشغالی سفر خواهند کرد تا در جشن شصت سالگی تأسیس رژیم اشغالگر قدس شرکت کنند.
علاوه بر این شخصیت های سیاسی، تعداد زیادی از چهره های سرشناس از جمله "باربارا سترایساند" بازیگر سرشناس آمریکایی یهودی تبار، "استون سبیلبرگ" کارگردان سرشناس آمریکایی نیز در این مراسم شرکت خواهند کرد.
|