صفحه نخست arrow کل عناوين اخبار تازه arrow فرماندهان ارتش آمريكا سربازان را به اجبار مسيحي مي‌كنند
spacer
«مؤسسة فرهنگي موعود عصر(عج)»، معجم مؤلّفين مهدوي را به‌زودي منتشر مي‌کند.
ادامه مطالب ...
 
advertisement.png, 0 kB
Advertisement
spacer
spacer

جستجوگر سايت

جستجوگر گوگل


جست‌وجو در سايت موعود

مطالب مرتبط

 
فرماندهان ارتش آمريكا سربازان را به اجبار مسيحي مي‌كنند چاپ پست الكترونيكي
۲۱ آذر ۱۳۸۵
يكي از گروه‌هاي مدافع آزادي مذهب اعلام كرد فرماندهان عالي رتبه ارتش آمريكا با استفاده از درجه و نفوذ خود سربازان را به اجبار مسيحي مي‌كنند.

به گزارش موعود به نقل از فارس، يكي از گروه‌هاي ناظر كه حامي آزادي مذهب در ارتش آمريكا است روز گذشته اعلام كرد فرماندهان عالي رتبه اين ارتش با استفاده از درجه و نفوذ خود سربازان و نيروهاي هوابرد را مجبور به پذيرش مسيحيت مي‌كنند.

به گفته بنياد آزادي‌هاي مذهبي ارتش، اينگونه تغيير دين‌ها باعث ايجاد هسته‌اي از "مسيحيان تندرو در داخل نيروهاي مسلح آمريكا و پنتاگون شده است كه با استفاده از سمت‌هاي خود،‌ كساني را كه اعتقادات آنها را نپذيرند تنبيه مي‌كنند".

ميكي وين‌اشتاين،‌ رئيس و بنيانگذار اين بنياد مي‌گويد: «ظاهرا اين مسئله بسيار گسترده است. ما با يك پنتاگون تندروي مسيحي در داخل پنتاگون مواجه هستيم.»

اين گروه از بازرس كل پنتاگون خواسته‌ است درباره فيلمي كه در آن برخي از فرماندهان نيروي هوايي ارتش در حاليكه لباس نظامي‌ به تن دارند، درباره عقايد مذهبي بحث مي‌كنند، تحقيق و بررسي انجام دهد.

به گفته اين بنياد، فيلم مذكور توسط "سفارت مسيحيت" و براي تبليغ مسيحيت استفاده مي‌شود. مركز "سفارت مسيحيت" در آمريكا مدعي است در واقع وزارتي است كه براي قوي شدن اعتقادات رهبران آمريكا و جهان به آنها كمك مي‌كند.

بريان وايت‌من، سخنگوي پنتاگون در واكنش به اين گزارش اعلام كرد وزارت دفاع آمريكا هيچگونه سازمان ديني و مذهبي نداشته و درباره صحت اعتقادات مذهبي قضاوت نمي‌كند.

وي دريافت درخواست بررسي اين فيلم از طرف بازرسي كل را تاييد كرد اما گفت سياست بازرس كل آن است كه آغاز اين تحقيقات را اعلام نمي‌كند.

 
< قبل   بعد >
spacer

spacer

Creative Commons License
(cc) 2008 Mouood Researching Institute. This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 License.
هرگونه استفاده از محتويات اين پايگاه اطلاع رساني، در هر کجاي دنيا، تنها براساس مفاد توافقنامه Creative Commons 3.0، مجاز است.
(ح) 1386 تمامي حقوق اين پايگاه اطلاع رساني، متعلق به مؤسسه فرهنگي موعود است.