|
۱۴ شهريور ۱۳۸۵ |
|
قیمت: 4500 ریال
خاتم (شباهتها و نسبتهاي حضرت نبياكرم و حضرت مهديصلواتالله عليهما) مؤلف: واحد پژوهش و تحقيق مؤسسة فرهنگي موعود عصر (عج) ناشر: موعود عصر(عج) تاريخ نشر: 1383 تعداد مجلدات: يك جلد از سري كتاب چهل حديث از مجموعه معارف مهدوي، 61 صفحه.
پروردگارا! براي پيامبر، صلياللهعليه وآله، در ساية لطف خود، جاي با وسعتي بگشاي، و از فضل و كرمت پاداش او را فراوان گردان. خداوندا! كاخ آيين او را از هر بنايي برتر و مقام او را در پيشگاه خود گراميتر گردان و نوري را كامل گردان، و پاداش رسالت او را پذيرش گواهي و شفاعت و قبول گفتار او قرار ده، زيرا كه داراي منطقي عادلانه، و راه جدا كننده حق از باطل بود. بارخدايا! بين ما و پيغمبرت در نعمتهاي جاويدان، و زندگاني خوش، و آرزوهاي برآورده، و خواستههاي به انجام رسيده، در كمال آرامش، و در نهايت اطمينان، همراه با مواهب و هداياي با ارزش، جمع گردان! آن چه خوانديد، فرازهايي بود از دعاي اميرالمؤمنين(ع) دربارة حضرت محمد مصطفي(ص) كه مطلع كتاب ارزشمند «دو خاتم» ميباشد. «دو خاتم، عليهالسلام» شرح شباهتها و سنتهاي حضرت نبياكرم و حضرت مهدي صلواتالله عليهم است در اين رابطه در بخشي از اين كتاب از لسان مبارك امام حسن عسكري ميخوانيم:
سپاس پروردگاري را كه مرا از دنيا نبرد تا اين كه جانشينم را، به من نشان داد. همو كه شبيهترين مردم از لحاظ روحيات و شمايل به رسول اكرم، صلياللهعليهوآله، ميباشد؛ خداوند متعال از او در غيبتش محافظت ميكند و پس از آن ظاهرش مينمايد تا زمين را آكنده از عدالت و قسط كند، همان گونه كه مملو از جور و ظلم شده باشد.» اين اثر خواندني در سال 1383 به همت واحد پژوهش و تحقيق مؤسسة فرهنگي موعود تأليف شد و توسط انتشارات همين مؤسسه به چاپ رسيد.
«دو خاتم شامل دو فصل» كلي است كه هر كدام به چند بخش مجزا تقسيم ميشوند عناوين فصلها عبارتند از: 1) شباهتهاي دو خاتم، عليهماالسلام 2) نسبتهاي دو خاتم عليهماالسلام حسن ختام اين كتاب، دعا براي ظهور امام عصر(عج) ميباشد. اميد كه اين اثر بتواند پنجرهاي تازه فراروي خوانندگان عزيز بگشايد. انشاءالله.
- علاقمندان جهت تهيه كتاب ميتوانند مبلغ كتاب را به شماره حساب سيبا 0101711720001 بانك ملي شعبه فخر رازي (كد 86) در وجه موسسه فرهنگي موعود واريزو اصل فيش را همراه با آدرس دقيق و شماره تلفن به آدرس تهران، صندوق پستي 8347-14155 ارسال فرمايند.
كتاب مورد نظر از طريق پست ارسال خواهد شد. دوستان تهراني درصورت تماس تلفني كتب را از طريق پيك دريافت خواهند نمود. تلفن موسسه فرهنگي موعود:66956167- 66956168 |