spacer
«موسسه فرهنگي موعود»  هفتمين جلد از مجموعه دائره المعارف «موعود آخرالزمان» را منتشر کرد.
ادامه مطالب ...
 
advertisement.png, 0 kB
Advertisement
spacer
spacer

جستجوگر سايت

جستجوگر گوگل


جست‌وجو در سايت موعود

مطالب مرتبط

 
ما و عمرهاى ما چاپ پست الكترونيكي
۰۳ بهمن ۱۳۸۲



مجموع عمر تو در دنيا يك ساعت بيشتر نيست؛ بخشى از اين ساعت گذشته و تمام شده است، بخشى هم هنوز نيامده و نمى دانى در آن چه بر سر تو خواهد آمد. سرمايه موجود و پرارزش عمر تو لحظه هايى است كه اينك در اختيارت است. پس بايد براى رستگاريت بكوشى، وظيفه شناس باشى و از دستورات خداوند اطاعت كنى.
ببين! كسى كه دو روزش با هم يكسان باشد در معامله عمرش ضرر كرده است؛ كسى كه امروزش بهتر از ديروز باشد مورد غبطه ديگران واقع مى شود و كسى كه امروزش بدتر از ديروز باشد از رحمت حق محروم است.
پس يك »يا على« بگو و اگر از عمرت فقط دو روز باقى مانده، يك روزش را به فرا گرفتن ادب و تربيت اختصاص بده تا هنگام مرگت از سرمايه هاى اخلاقى روز قبلى يارى بخواهى.
به خاطر داشته باش در قيامت هيچ بنده اى قدم از قدم برنمى دارد مگر به اين پرسشها پاسخ دهد: اول آن كه عمرش را در چه كارى گذرانده؛ دوم جوانيش را چگونه و در چه راهى تمام كرده و سوم ثروتش را چگونه به دست آورده و آن را در چه راهى صرف كرده است؟
رسول اكرم (ص) به يارانشان مى فرمودند:
آن كس كه در باقيمانده عمرش داراى حسن رفتار باشد و به پاكى و نيكى قدم بردارد خداوند او را به گناهان گذشته اش مؤاخذه نمى كند و كسى كه در باقى مانده عمر بدكار باشد به تمام اعمال دوران عمرش مؤاخذه خواهد شد.
 



موعود جوان شماره 28
 
< قبل   بعد >
spacer

spacer

Creative Commons License
(cc) 2008 Mouood Researching Institute. This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 License.
هرگونه استفاده از محتويات اين پايگاه اطلاع رساني، در هر کجاي دنيا، تنها براساس مفاد توافقنامه Creative Commons 3.0، مجاز است.
(ح) 1386 تمامي حقوق اين پايگاه اطلاع رساني، متعلق به مؤسسه فرهنگي موعود است.