spacer
«مؤسسة فرهنگي موعود عصر(عج)»، معجم مؤلّفين مهدوي را به‌زودي منتشر مي‌کند.
ادامه مطالب ...
 
advertisement.png, 0 kB
Advertisement
spacer
spacer

جستجوگر سايت

جستجوگر گوگل


جست‌وجو در سايت موعود

مطالب مرتبط

 
رهبر مسلمانان انگليس درگذشت چاپ پست الكترونيكي
۰۶ بهمن ۱۳۸۴

شيخ زکي بدوي»، يکي از معتبرترين و بانفوذترين رهبران جامعه مسلمان انگليس، در سن 84 سالگي درگذشت.
به گزارش مهر، علت مرگ او که بدون سابقه بيماري اتفاق افتاد، روشن نيست و «آدام بدوي»، نوه او، گفته است که بدن پدربزرگش، کالبدشکافي شود.
«زکي بدوي»، مدير کالج مسلمانان بود و درباره مسائل بحث‌انگيز از اظهارنظر خودداري نمي‌کرد.
او نماينده غير رسمي يك‌ميليون و ششصد هزار مسلمان انگليس به شمار مي‌رفت.
بدوي اغلب در کنار اسقف اعظم کانتربري و ديگر رهبران مذهبي حاضر بود تا همبستگي خود را نشان دهد چه در مقابله با جنگ در عراق و چه در مسائل متاخري مانند محکوميت بمبگذاري‌هاي لندن.

وي در 1922 در مصر چشم به جهان گشود و در جامع الازهر قاهره تعليم گرفت تا به مرتبه تدريس رسيد.
زکي بدوي پيش از آن که در انگليس اقامت گزيند چندين سال در مالزي و سنگاپور و نيجريه به تدريس مشغول بود. چون در سال 1978 به انگليس آمد در سمت امامت جماعت مسجد مرکزي لندن مشغول به کار شد.

او بنيانگذار «کالج مسلمانان» است که به تربيت امامان مساجد اختصاص دارد.
با وجود اين‌که او از رهبراني بود که از گفت‌وگو و همزيستي اديان دفاع مي کرد سال گذشته با ممانعت آمريکا براي ورود به خاک آن کشور روبه‌رو شد. امري که خود آن را «کاملا غيرمنطقي» توصيف کرد.

دکتر «روآن ويليامز»، اسقف اعظم کانتربري، از مرگ ناگهاني او اظهار تأسف کرد و گفت از خبر مرگ مردي که «مفسر بي‌همتاي اسلام» بود، تکان خورده است.

 

 
< قبل   بعد >
spacer

spacer

Creative Commons License
(cc) 2008 Mouood Researching Institute. This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 License.
هرگونه استفاده از محتويات اين پايگاه اطلاع رساني، در هر کجاي دنيا، تنها براساس مفاد توافقنامه Creative Commons 3.0، مجاز است.
(ح) 1386 تمامي حقوق اين پايگاه اطلاع رساني، متعلق به مؤسسه فرهنگي موعود است.