صفحه نخست arrow نشر موعود arrow خبر arrow زمينه‌سازي كسينجر براي حمله به ايران
spacer
«مؤسسة فرهنگي موعود عصر(عج)»، معجم مؤلّفين مهدوي را به‌زودي منتشر مي‌کند.
ادامه مطالب ...
 
advertisement.png, 0 kB
Advertisement
spacer
spacer

جستجوگر سايت

جستجوگر گوگل


جست‌وجو در سايت موعود
 
زمينه‌سازي كسينجر براي حمله به ايران چاپ پست الكترونيكي
۲۶ تير ۱۳۸۴

هنري کيسينجر، وزير امور خارجه اسبق آمريکا ابراز عقيده کرد که در صورت شکست مذاکرات هسته‌اي با ايران توسل به اقدام نظامي‌ بر ضد اين کشور نبايد بعيد دانسته شود.
به گزارش مهر به نقل از روزنامه «عکاظ» عربستان، هنري کيسنجر در گفت‌وگو با نشريه مرکز روابط خارجي در واشنگتن گفت: از احتمال دستيابي ايران به قدرت توليد بمب هسته‌اي نگران است.
کيسينجر ادعا کرد: برنامه ايران بسيار نگران کننده تر از برنامه تسليحات هسته‌اي کره شمالي است.
وي ادعا کرد در صورتي که تهران به سلاح هسته‌اي دست يابد سياست منع گسترش سلاح‌هاي هسته‌اي بي فايده و بي تاثير خواهد بود و در آن صورت شاهد مراکز هسته‌اي متعددي در جهان خواهيم بود.

وزير امور خارجه اسبق آمريکا با ابراز بياناتي در راستاي تهييج افکار عمومي‌ و بهره‌گيري ازحمايت سران کاخ سفيد درمحروم کردن تهران ازحق مسلم بهره گيري از توانايي صلح آميز هسته‌اي در يک مقايسه نامربوط اظهارداشت: در آن صورت بايد از خود سؤال کنيم اگر در انفجارهاي ماه جاري لندن از بمب‌هاي هسته‌اي استفاده مي‌شد و صد هزار کشته به جا گذاشت، وضعيت جهان چگونه مي‌شد؟

وي در پاسخ به سؤالي درباره اينکه آيا اگر مذاکرات هسته‌اي با ايران شکست بخورد از اقدام نظامي‌ بر ضد اين کشور حمايت مي‌کند، پاسخ داد: من چنين چيزي را توصيه نمي‌کنم اما از سوي ديگر بر اين باورم که کوتاهي کردن در مقابل اين مسئله، ايجاد دنيايي که مراکز هسته‌اي متعدد دارد يک گام اشتباه است و پيامدهاي خطرناکي خواهد داشت اگر من به اقدام نظامي ‌توصيه نمي‌کنم اما بعيد بودن آن را توصيه نمي‌کنم.

 

 
< قبل   بعد >
spacer

spacer

Creative Commons License
(cc) 2008 Mouood Researching Institute. This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 License.
هرگونه استفاده از محتويات اين پايگاه اطلاع رساني، در هر کجاي دنيا، تنها براساس مفاد توافقنامه Creative Commons 3.0، مجاز است.
(ح) 1386 تمامي حقوق اين پايگاه اطلاع رساني، متعلق به مؤسسه فرهنگي موعود است.